GZ-Psycholoog

Voor Johanne

Na haar hersenbloeding lukt het Johanne niet haar leven weer op te pakken. Ze voelt zich somber en lusteloos. Haar kinderen vinden dat zo niet langer kan: ze moet hulp zoeken. Voor Johanne zoeken wij een GZ-psycholoog, uren in overleg. Johanne woont in een woonzorgcentrum van Liberein, een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in Enschede en Glanerbrug. Liberein biedt liefdevolle zorg aan mensen met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en volwassenen. Ook hebben wij specifieke afdelingen voor mensen met Korsakov, jonge mensen met dementie en geronto psychiatrie. Ook bieden wij thuiszorg.

Wie zoeken we?

Als GZ-psycholoog bij Liberein behandel je individuele cliënten met uiteenlopende problematiek. Je voert mediatieve behandelingen uit bij gedragsproblematiek, verricht (neuro)psychologische diagnostiek en begeleid waar nodig de familie en de zorgteams. Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het multidisciplinaire zorgplan, maar ook aan deskundigheidsbevordering voor medewerkers en anderen. Ook is het mogelijk dat je supervisie of werkbegeleiding biedt aan psychologen en een psycholoog in opleiding (tot GZ-psycholoog). Je verzorgt psycho-educatie en denkt vanuit je vakgebied mee over vernieuwingen. Nadere invulling van de werkzaamheden kan in overleg en afhankelijk zijn van eigen affiniteiten.

Sterke vakgroep

Het gebruik van psychofarmaca in zorginstellingen is en wordt verder teruggedrongen, oa door de nieuwe Wet Zorg en Dwang. Het belang van een sterke vakgroep psychologie wordt dus steeds groter. Met het aantrekken van een nieuwe GZ-psycholoog wil Liberein de vakgroep psychologie versterken. De vakgroep bestaat uit een GZ-psycholoog en vijf psychologen en vormt samen een gemotiveerd, leuk, enthousiast, dynamisch en proactief team.

Pak je ruimte!

De vakgroep wordt uitgenodigd om mee te denken over de visie en het beleid van Liberein. We besteden veel aandacht aan het opleiden van psycholoog naar GZ-psycholoog. Je hebt veel ruimte voor een aansturende rol binnen bepaalde aandachtsgebieden. Kortom: je werkzaamheden zijn gevarieerd en breed.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met ouderen.
  • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken.
  • Je bent op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen en je speelt een actieve rol bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk.
  • Je bent bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van onze vakgroep.
  • Je bent daadkrachtig en je kunt overtuigend optreden.
  • Kennis van belevingsgerichte zorg is een pré, affiniteit met de doelgroep ouderenzorg is een must.

Inschaling

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65 (minimaal € 3.707,64 – maximaal €5.584,67).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Kosten hiervoor worden vergoed.

Heb je vragen?
Bel of mail gerust!

Bel met Nelleke van der Weerd, clustermanager a.i., op 06 39 00 58 05 en zij kijkt dan wie het beste jouw vragen kan beantwoorden. Of maak gebruik van onze supersnelle sollicitatie service. Stuur een mail met je telefoonnummer naar solliciteren@liberein.nl en we bellen je binnen een werkdag.

Wij maken gebruik van cookies, lees meer.