De zesde verdieping
is volgeboekt.

De oproep om zelf je baan in een nieuw in te richten verpleeghuis, op de zesde verdieping, mede vorm en inhoud te geven was niet aan dovemansoren gericht. De reacties waren overweldigend en de termijn om te solliciteren is gesloten. Mocht je deze kans gemist hebben maar toch op zoek zijn naar een uitdagende baan elders binnen Liberein dan verwijzen we je graag naar onze website www.liberein.nl/werken-bij/

Liefdevolle
zorg
van Liberein

Bij Liberein doen we een belofte. We bieden hele goede zorg, maar doen bovenal ons uiterste best voor echte aandacht en liefde. Van liefde wordt iedereen blij. De mensen die het geven. En de mensen die het ontvangen. Daarom kozen wij voor deze belofte: Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Een kant- en klaar pakketje geluk kunnen we helaas niet bieden. Maar we dragen met onze aanwezigheid en hulp wél graag bij aan de basis voor een zo gelukkig mogelijk leven. Dat doen we vanuit de visie van positieve gezondheid. Een betekenisvol leven met zoveel mogelijk fijne momenten, dat is waar we op inzetten.

We stellen onszelf ook vragen. Hoe zou ik reageren als dit mijn partner, moeder of opa zou zijn? Hoe kan onze zorg nog beter? Als ik dit zelf niet kan oplossen, wie of wat heb ik dan nodig? Zo proberen we altijd een antwoord te geven op uw wensen. Daar nemen en geven we ook de ruimte voor.

Bij Liberein zorgen we voor 1300 mensen. Ze zijn allemaal uniek. Als je die eigenheid ziet en waardeert is zorg met liefde eigenlijk heel vanzelfsprekend. Onze medewerkers praten er dan ook niet zoveel over. Die doen het ‘gewoon’. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.