Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij 1.300 ouderen, ieder met een eigen levensverhaal en specifieke wensen. Verdeeld over 6 locaties is Liberein dé aanbieder van ouderenzorg in de gemeente Enschede. Liberein is een begrip als het gaat om uitstekende kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen en toonaangevend als het gaat om geriatrische revalidatie. We zijn ketenpartner van het Medisch Spectrum Twente, belangrijke partner van de huisartsen in Enschede en werken nauw samen met regionale aanbieders aan oplossingen voor complexe zorgvragen. Bij Liberein werken 1400 medewerkers, ondersteund door 600 vrijwilligers.

Om dit elke dag waar te kunnen maken, beschikken we over veel bevlogen professionals; medisch, paramedisch, psychosociaal, verpleegkundig en verzorgend.

Liberein heeft op dit moment een kwetsbare medische vakgroep met een tekort aan specialisten ouderengeneeskunde. Omdat we veel ambitie hebben, willen we graag een enorme impuls geven aan het uitbreiden en verstevigen van de vakgroep,

We zoeken daarom Specialisten Ouderengeneeskunde met energie, passie en daadkracht

Wij maken gebruik van cookies, lees meer.