Specialist palliatieve zorg
(kaderarts of bereid dit te worden)

  • Je bent de voortrekker van state-of-the-art palliatieve zorg binnen Liberein samen met de verpleegkundigen palliatieve zorg
  • Je participeert in regionale samenwerkingsverbanden en bent het ‘gezicht’ van Liberein als het gaat om inbreng van expertise in de regio en het opzetten van nieuwe vormen van palliatieve zorg
  • Je ondersteunt vanuit je deskundigheid je collega’s van de vakgroep bij het nemen van beslissingen rond het levenseinde

Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij 1.300 ouderen, ieder met een eigen levensverhaal en specifieke wensen. Verdeeld over 6 locaties is Liberein dé aanbieder van ouderenzorg in de gemeente Enschede.

Liberein is:

  • een begrip als het gaat om uitstekende kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen
  • toonaangevend als het gaat om geriatrische revalidatie, ketenpartner van het Medisch Spectrum Twente
  • belangrijke partner van de huisartsen in Enschede
  • een organisatie met de focus op ‘iedere dag een fijne dag’ en aandacht die verder reikt dan lichamelijke zorg
  • gericht op innovatie en ontwikkeling

Om dit elke dag waar te kunnen maken, beschikken we over veel bevlogen professionals; medisch, paramedisch, psychosociaal, verpleegkundig en verzorgend.

Liberein heeft op dit moment een kwetsbare medische vakgroep met een tekort aan specialisten ouderengeneeskunde. Omdat we veel ambitie hebben, willen we graag een enorme impuls geven aan het uitbreiden en verstevigen van de vakgroep,

We zoeken daarom Specialisten Ouderengeneeskunde met energie, passie en daadkracht

De context

Als specialist ouderengeneeskunde vorm je de stabiele basis van de medische vakgroep die verder bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, artsen, physician,assistants en verpleegkundig specialisten.
Sinds medio 2020 beschikt Liberein 24/7 over een verpleegkundig triageteam dat vanuit taakherschikking een belangrijke vooruitgeschoven post van de artsen is, nieuwe zorgvragen beoordeelt en beslist of interventie van een arts nodig is.
Bij Liberein heb je het comfort dat je alleen tijdens kantooruren hoeft te werken.
De ANW-diensten zijn ondergebracht bij MedTzorg.

Medisch leiderschap

Samen met de nieuwe Raad van Bestuur en clustermanagers bouw je aan uitstekende zorg voor ouderen in Enschede en Glanerbrug. Het uitbreiden van extramurale zorg staat hoog op onze agenda, evenals de doorontwikkeling naar de rol van expert op het gebied van (complexe) dementie. Vanuit de overtuiging dat specialisten ouderengeneeskunde de ruggengraat zijn van Liberein ontwikkelen we een programma voor medisch leiderschap. Hiermee bieden we specialisten ouderengeneeskunde een uitdagende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden, regie en zeggenschap op de inhoud én invloed op het beleid van Liberein. Maar ook: talentontwikkeling, participeren in regionale netwerken, doen van onderzoek en een goede beloning.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, men kent elkaar en weet wat men aan elkaar heeft. De twentenaren zijn nuchter, open en betrouwbaar. Enschede is een hippe stad met een groot scala aan voorzieningen, een topklinisch ziekenhuis én een universiteit. Bij Liberein is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en passie.
Daar waar het kan zullen we het passend maken. Er zijn volop scholingsmogelijkheden en we hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?
Bel of mail gerust!

Bel met Nelleke van der Weerd, clustermanager a.i., op 06 39 00 58 05 en zij kijkt dan wie het beste jouw vragen kan beantwoorden. Of maak gebruik van onze supersnelle sollicitatie service. Stuur een mail met je telefoonnummer naar solliciteren@liberein.nl en we bellen je binnen een werkdag.

Wij maken gebruik van cookies, lees meer.