Verpleegkundig Specialist

Ter uitbreiding van de vakgroep zoeken wij een Verpleegkundig Specialist met energie, passie en daadkracht. Een Verpleegkundig Specialist is een Master opgeleide verpleegkundige, die als regiebehandelaar verpleegkundige en medische kennis combineert. De behandeling door de Verpleegkundig Specialist is passend bij de zelfstandige bevoegdheid en vindt plaats op basis van afspraken met – en onder supervisie van - de Specialist Ouderengeneeskunde.

Liberein is:

  • een begrip als het gaat om uitstekende kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen
  • toonaangevend als het gaat om geriatrische revalidatie, ketenpartner van het Medisch Spectrum Twente
  • belangrijke partner van de huisartsen in Enschede
  • een organisatie met de focus op ‘iedere dag een fijne dag’ en aandacht die verder reikt dan lichamelijke zorg
  • gericht op innovatie en ontwikkeling

Om dit elke dag waar te kunnen maken, beschikken we over veel bevlogen professionals; medisch, paramedisch, psychosociaal, verpleegkundig en verzorgend.

Je bent onderdeel van een brede medische vakgroep met diverse specialisten. Deze vakgroep is volop in ontwikkeling, waarbij we werken aan onze positionering en professionaliteit binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist werk je enerzijds volgens protocollen, anderzijds is de behandeling ook maatwerk, passend bij de zorgvrager. De behandeling is gericht op het handhaven of opnieuw verwerven van de door de zorgvrager ervaren gezondheid, het lichamelijk en/of psychisch functioneren, de kwaliteit van leven en de waardigheid van het leven.

Je bent de sleutelfiguur als het gaat om de behandelingen. Als Verpleegkundig Specialist ben jij verantwoordelijk voor je eigen cliënten en stel je daarbij zelfstandig behandelplannen op. Belangrijk is dat je focus houdt op vier verschillende aspecten: het bevorderen van de gezondheid, het voorkomen van ziekten, het herstellen van de gezondheid en het verlichten van het lijden.

Als Verpleegkundig Specialist heb je een ondersteunende, adviserende en begeleidende rol naar je cliënten toe. Je bent dé verbinder tussen de medische vakgroep, de zorg- en behandelteams. Je stimuleert multidisciplinair werken en coacht en adviseert zorg- en behandelteams.

Tot slot lever je een bijdrage aan de kwaliteit van zorg door het ontwikkelen van zorg- en behandelprotocollen en zorgpaden, het verzorgen van (bij)scholing, participeren in (wetenschappelijk) onderzoek en het doen van beleids- of verbetervoorstellen.

Wat breng je mee?

  • Je bent BIG-geregistreerd als Verpleegkundig Specialist. Je beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice (specialisme AGZ) en bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent ondernemend en gaat uitdagingen niet uit de weg.
  • Je hebt een open uitstraling en uitstekende kwaliteiten in cliëntgericht handelen, communiceren, samenwerken, empathisch vermogen en nauwkeurigheid.
  • Je bent in staat en ervaren in het onderhouden van in- en externe contacten binnen je vakgebied en houdt de ontwikkelingen binnen dit vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen in de gaten.

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, men kent elkaar en weet wat men aan elkaar heeft. De Twentenaren zijn nuchter, open en betrouwbaar. Enschede is een hippe stad met een groot scala aan voorzieningen, een topklinisch ziekenhuis én een universiteit. Bij Liberein is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en passie. Daar waar het kan zullen we het passend maken. Er zijn volop scholingsmogelijkheden en we hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Heb je vragen?
Bel of mail gerust!

Bel met Nelleke van der Weerd, clustermanager a.i., op 06 39 00 58 05 en zij kijkt dan wie het beste jouw vragen kan beantwoorden. Of maak gebruik van onze supersnelle sollicitatie service. Stuur een mail met je telefoonnummer naar solliciteren@liberein.nl en we bellen je binnen een werkdag.

Wij maken gebruik van cookies, lees meer.